Utstyr

Blekk til kontoret?

0

Det er ofte de små detaljene som avgjør hvor suksessfull man er i livet. Både på det personlige plan, men også profesjonelt. Jo mer effektiv arbeidsplass man har, desto større sjanse har man for å lykkes. Bruker man mer tid på det man skal gjøre, og mindre tid på alt annet rundt blir produktiviteten bedre. Det er på mange måte arbeidsgiverens oppgave å tilrettelegge alt mulig på den beste måten. Det betyr blant annet at skriveren skal ha papir og blekk, og om det går tomt er det noen som skal fylle opp igjen. Så vil man muligens ha bleket så billig som mulig også? Da kan printerpatroner fra Inkpro være en løsning.

De har patroner for nesten alle typer av skrivere som finnes, noe som gjør at det ikke er noe problem om du har en gammel skriver på jobben. Du finner det du trenger til merker som Dymo, Lexmark, Samsung, Canon, HP og mange flere, og for forskjellige modeller også. De har også gjort det slik at de gir deg gratis blekkpatron hver gang du handler hos dem. De har ikke for hver eneste modell, men at de i det hele tatt har satt noe sånt på plass ser vi som veldig positivt. Og med et prisløfte betyr det at du ikke kommer til å finne billigere blekkpatroner på nettet.

Er du miljøbevisst er det også et positivt aspekt at Inkpro sender med en returkonvolutt. Den skal du putte din tomme patron i og sende tilbake til Inkpro for resirkulering. Det er en veldig smart måte å gjøre det på, og gir deg egentlig ingen unnskyldninger. Inkpro tar seg av frakten og om du kjøper til kontor så blir det raskt mange patroner å sende tilbake. Det å jobbe med litt bedre samvittighet er ikke å forakte, og Inkpro gir deg muligheten til både det, og å spare penger!

Tysk oversettelse på nett

Previous article

Er retrokjøleskap noe som kan gi spiserommet det lille ekstra?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Utstyr