Utstyr

Bruk en vektvest til smart og tidseffektiv trening

0

De aller fleste har fått med seg hva en vektvest er, men dette treningstilbehøret er fortsatt ikke blant de aller vanligste i norske hjem. Det er sikkert noen som tenker at trening med vektvest er ekstremt tungt, men det er på ingen måte nødvendig å bruke vektvesten med svært mange og tunge vekter.

Velg en vektvest som kan tilpasses dine behov

De alle fleste vektvester på markedet kan tilpasses. Noe som betyr at det i tillegg til størrelsen også er mulig å justere vekten, mellom for eksempel bare én kg og helt opp til 15 kg. Ta en titt på https://billigfitness.no/collections/vektvest, der finnes det noen eksempler på justerbare vektvester.

Med en justerbar vektvest er det problemfritt å velge vest, i og med at det er mulig å tilpasse vekten. Da kan vesten både tilpasses til forskjellige brukere, og dessuten til forskjellige bruksområder og treningssituasjoner. Det er definitivt ikke alltid best å trene med så tung vest som mulig.

Vektvesten gjør all fysisk bevegelse tyngre

Å bruke en vektvest ligner egentlig litt på å gå med sekk, bare at vekten er bedre fordelt over hele overkroppen. Det betyr igjen også at treningseffekten også ligner på det å trene med sekk, det blir helt enkelt tyngre å utføre bevegelser.

Denne funksjonen er særlig nyttig når det gjelder øvelser der kroppen benyttes som motstand. Med vektvesten på må du ikke bare løfte og flytte din egen kropp, men dessuten også vesten.

En vektvest kan også benyttes i forbindelse med for eksempel gåturer, løpeturer eller skiturer. Da er det viktig å være observant på hvordan vektvesten forandrer både bevegelser og belastning på forskjellige deler av kroppen. Det kan for eksempel være ypperlig å gå med vektvest i en oppoverbakke, noe som heller ikke legger mye ekstra belastning på forskjellig ledd, men vær litt mer forsiktig i raske nedoverbakker.

Få gode tilbud på kjøleskap

Previous article

Har du alt bedriften din trenger?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Utstyr