Utstyr

Er retrokjøleskap noe som kan gi spiserommet det lille ekstra?

0

Noen ganger er det de små detaljene som er avgjørende, det gjelder innenfor mange områder av forretningsdrift. De ansattes velvære er viktig, og et pent og moderne spiserom eller loungeområde kan være det som avgjør om de ansatte er bare greit fornøyde eller elsker å komme på jobb. Kjøleskapet er en bitteliten detalj – men kanskje det kan sette prikken over i-en? La deg inspirere, kjøp på nett i dag og kanskje har du et helt nytt kjøleskap på kontoret om noen få dager.

Retrokjøleskap med rene linjer og klare farger

Det finnes flere forskjellige produsenter av retrokjøleskap – SMEG, Gorenje og Scandomestic er noen eksempler. Produsentene bruker lignende formspråk, som henter mye inspirasjon fra det som vel kan omtales som amerikanske kjøleskap fra en svunnen tid. Det var selvfølgelig slike kjøleskap som var i bruk også i Norge for noen tiår siden, men husk at Norge lenge lå et godt stykke bak USA når det gjaldt levestandard og tilgang til hvitevarer og kjøleskap.

De fleste retrokjøleskap ligner derfor litt på klassiske amerikanske biler, med lange myke linjer og klare farger. Kromdetaljer og flotte håndtak gjør det hele komplett.

Retrokjøleskap har de samme moderne funksjonene som andre kjøleskap

Det er viktig å ikke la seg lure av utseendet til retrokjøleskap, under overflaten er de like gode som andre kjøleskap. Det betyr at retrokjøleskap selvfølgelig kan være like energieffektive som mer tradisjonelle kjøleskap, og den grunnleggende kjølefunksjonaliteten matcher selvfølgelig også andre moderne designede kjøleskap.

Dessuten finnes retrokjøleskap i forskjellige størrelser. Det er kanskje noen som tenker at et retrokjøleskap passer best i en urban singelleilighet, men når det gjelder kapasitet er det helt uproblematisk med et retrokjøleskap også til storfamilien – eller bedriften. Retrokjøleskap finnes både med og uten fryser. Det betyr også at det er mulig å velge et litt lavere retrokjøleskap der det passer best, og et høyt og slankt kombiskap et annet sted.

Blekk til kontoret?

Previous article

Få gode tilbud på kjøleskap

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Utstyr