Utstyr

Verdens beste guider til erotikk

0

Å finne de beste guidene til erotikk kan være avhengig av hva du er ute etter, enten det er for personlig utforskning, partnerskap, eller akademisk interesse. Her er noen ressurser og tilnærminger som kan anses som blant de beste når det gjelder å guide og utdanne om emnet erotikk:

Bøker

 1. «The Guide to Getting it On» av Paul Joannides – Dette er en bred og anerkjent bok som dekker et stort spekter av seksuelle emner på en informativ og tilgjengelig måte.
 2. «Come As You Are» av Emily Nagoski, Ph.D. – Denne boken er spesielt anbefalt for kvinner som ønsker å utforske sin seksualitet og forstå mer om hvordan seksuell velvære kan oppnås.
 3. «She Comes First» av Ian Kerner – En praktisk guide til kvinnelig nytelse, som fokuserer på cunnilingus som en kunstform.

Online Ressurser

 1. Omgyes.com – Et nettsted som bruker forskningsbasert informasjon og ekte demonstrasjoner for å utforske kvinnelig nytelse.
 2. Scarleteen – Tilbyr omfattende og inkluderende seksualundervisning spesielt rettet mot tenåringer og unge voksne.
 3. Erotikkguiden.org – Tilbyr en bred dekning av både vanlige og mer nisjepregede seksuelle temaer, med vekt på sikker, sunn og fornøyelig utforskning.

Apper

 1. Lover – En app som tilbyr personlig seksuell helseveiledning og coaching.
 2. Dipsea – En app som tilbyr erotisk lydinnhold for seksuell velvære og fantasiutforskning.

Workshops og kurs

 1. Betty Dodson Workshops – Disse workshopene er legendariske for sin direkte tilnærming til kvinnelig onani og nytelse.
 2. Good Vibrations – Tilbyr både online og fysiske klasser om et bredt utvalg av seksuelle temaer.

Dokumentarer og serier

 1. «Sex Education» på Netflix – Selv om dette er en dramaserie, tilbyr den realistiske og nyanserte diskusjoner om seksualitet.
 2. «Explained: The Female Orgasm» på Netflix – Dette er en dokumentar som utforsker vitenskapen og historien bak kvinnelig orgasme.

Når du velger ressurser om erotikk, er det viktig å vurdere kilder som promoterer sikkerhet, samtykke og velinformert utforskning. Det er også verdifullt å søke ressurser som anerkjenner og respekterer mangfoldet av seksuelle orienteringer og identiteter.

Hvorfor kan ikke ungdom under 18 ta opp forbrukslån?

Previous article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Utstyr